Pécs

26.900.000 Ft

69.369

Felújított garzon lakás Egyetemváros szélén

ID: 315558
Eladó Lakás / Tégla
Pécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó LakásPécs Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés PécsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 34 m2
Szobaszám 1Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető azonnalÁllapot Felújított
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben 1 szintesEmelet Földszint
Lift NincsFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemAkadálymentesített Igen
Kertkapcsolatos IgenHonnan nyílik Udvarról
Kilátás Udvarra néző
Tájolás nyugat
Parkolás Közterületen parkolásEnergetikai tanúsítvány D (Kedvező energiafogyasztás)
Extrák Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

Kórház térről csupán 5 percre, városközponti, 34nm- es felújított garzon lakás várja új lakóját! A lakás egy társasház udvarán helyezkedik el, ahol még 4 másik lakás és 5 db tárolóhelyiség kapott helyett. A bérlők többnyire egyetemi diákok, akiknek lehetőségük van egy meghitt, nyugodt helyen készülni a vizsgákra az iskola idő alatt. A társasház lakói csendesek, az árnyékos, zöld udvart együtt tartják rendben. A lakás azonnal beköltözhető, modern és gépiesített kényelemmel rendelkezik. A lakásban mindenhol padlófűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet, ami termosztáttal egyszerűen szabályozható.
Az egész hátsó fal vegyes falazatú, kőzetgyapot és gipszkarton került rá. A lakás belülről teljesen körbe lett injektálva. 2016-ban teljes körű felújításon esett át, falig csupaszítottak mindent, az alzatot is ekkor szigetelték le.
Nyugodt udvari elhelyezkedésének köszönhetően csendes otthon lehet a város zajától távol. A lakás kiváló elhelyezkedése révén könnyen elérhetőek a bankok, az orvosi egyetem, kórházak, boltok és a tömegközlekedési lehetőségek. Az árban benne van minden bútor, így befektetésként is azonnal igénybevehető.