Pécs

109.900.000 Ft

283.408

Családi ház a Havihegy lábánál

ID: 314850
Eladó Ház / Családi ház
CSOK PLUSZ
Pécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7627 PécsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 175 m2
Szobaszám 3 + ½ CSOK PLUSZ Igen
Építés éve 1990Költözhető azonnal
Szerkezet Tégla házTelek terület 580 m2
Állapot FelújítottKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Házközponti fűtés
Belmagasság 3 méter felettWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély IgenAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás nyugat
dél
kelet
észak
Parkolás 2 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Energetikai tanúsítvány D (Kedvező energiafogyasztás)Extrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Kandalló
Pince

Leírás

❗️Pécs kedvelt és egyre népszerűbb részén a Havihegy lábánál, eladó egy igényesen és ízlésesen kialakított önálló, 175 m2, duplakomfortos, kétszintes belső, 4 hálószobás családi ház 580 m2 kerttel, dupla garázzsal (45 m2), illetve egy utcafrontról megközelíthető, garázs méretű tárolóval (15 m2).

✅Az épület a 2000 - es évek elején a teherhordó falak síkjáig vissza lett bontva, amikor is a ház új vasbeton födémet és új tetőszerkezetet kapott.

✅A ház kívülről 7 centiméter vastagon teljes egészében hőszigetelt.

✅2018 - ban a mostani tulajdonos teljesen új villamos hálózatot épített ki az egész házban és a garázsban is. Wifire csatlakoztatható új Ariston kazán került beépítésre. Külön mobil termosztáttal állítható a padlófűtés és a fűtőtestek is. A gépészeti tér (11 m2) a ház alagsorában található.

✅Az adott ingatlan alsó szintjén egy előszoba, tágas, világos nappali, konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba, külön illemhelyiség található.

✅Az emeletre vezető lépcsőt szegélyező korlát dió, a lépcsőfokok tölgyfából készültek, a kettőt patinás kovácsoltvas korlát köti össze.

✅A ház emeleti részén jelenleg 3 hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

✅A szobák között lévő óriási közlekedő tér lehetőséget ad további szoba / szobák kialakítására. Itt a felső szinten a burkolat és a fűtőtestek nem kerültek felszerelésre és beépítésre, ezek a jövőbeni tulajdonos igényei szerint alakíthatók. Nyílászárók itt nem kerültek cserére, de hibátlanul működnek, egy kisebb renoválással újjá varázsolhatók. A felső szinten található egy kisebb francia erkély is.

✅Keleti és nyugati tájolású, de minden égtáj felé nyílnak nyílászárók, így napsütéses időben valósággal betölti a napfény.

✅A halvány türkiz színű, szintén egyedi és stílusos fa nyílászárók 3 réteg üveggel ellátottak, mindegyik szélesített tokszerkezettel rendelkezik.

✅A konyha egész munkafelülete tölgyből készült, csakúgy, mint a konyhában található beépített pult.
A földszinten padlófűtés és fűtőtestek biztosítják a meleget, ezen kívül található egy hangulatos kandalló is a nappaliban.

✅A kültéri burkolat és a bejárati kapu egyaránt akác pallókból készültek. A garázskapu egyedi, színre fújt, dupla széles motoros Hörmann kapu.

✅Az ingatlant szegélyező támfal és a garázs előtt a közelmúltban új járdát alakitatott ki a tulajdonos.
A ház mögötti terület, ami a házból egy hátsó ajtón is megközelíthető, kitűnő grillezésre, családi piknikre. A mostani tulajdonos, eladás előtt, szeretne még egy masszív fa kerítést is felhúzni a hátsó kertben a teljes privát szféra megőrzésére.

✅A garázs födém szintén nemrég kapott új víz szigetelő réteget.

✅Iskola, óvoda, boltok, tömegközlekedés pár perc gyalog. A belváros és a Tettye, autóval vagy gyalogosan is kényelmesen elérhető.

✅Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

✅A képeken látott beépített bútorok, csillárok, függönyök, étkező asztal és a székek, valamint a konyhában lévő székek a vételár részét képezik.