Pécs

86.000.000 Ft

221.775

Kétgenerációs családi ház csendes környéken és központi elhelyezkedéssel!

ID: 312765
Eladó Ház / Családi ház
Pécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó HázPécs Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7623 PécsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 119 m2
Szobaszám 4 + ½ CSOK PLUSZ Igen
Építés éve 1984Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Szerkezet Tégla házTelek terület 350 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön helyiségben
Erkély NemAkadálymentesített Nem
Kilátás Utcára néző
Tájolás nyugat
kelet
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Energetikai tanúsítvány E (Átlagos energiahatékonyság)Extrák Tehermentes
Pince
Terasz

Leírás

Gyönyörű kétgenerációs családi ház, központi elhelyezkedéssel, közel iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz, tömegközlekedéshez. Az ingatlan lehetővé teszi két generáció számára a kényelmes együttélését, két külön lakrésszel, külön bejárattal biztosítva a magánéletet. A házat kádárkockából bővítették ki, az utca fronton egy szint ráépítéssel, a ház hátsó részén alsó, felső szinttel bővítették. A felső szintek és a hátsó épület egy lakrészt szolgál, felújított állapotban van, szigetelve lett. A földszinti konyha 10 nm-es, akár 6 személy étkezésére is alkalmas, távol esik a többi szobától, így a főzési zajok nem zavarják a pihenni vágyókat. A WC és a terasz szintén az alsó szinten kapott helyet. A konyha fölött egy szint eltoláson található egy félszoba, ami tökéletesen alkalmas dolgozószobának vagy hálószobának is. A szoba ablakai 60*120 cm-esek, amik pár éve lettek műanyagra cserélve. 2 db 16nm-es egész szoba és egy tágas nappali, külön fürdő a felső szinten helyezkedik el. A lakás különlegességei a boltíves ablakok, amiket 15 éve cseréltek ki. A szobák szalagparkettával burkoltak. A padláson kőzetgyapot hő- és hangszigetelést helyeztek el a felső szint építésénél. A ház északi oldala egészében szintén szigetelt. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Az alsó lakás az 1950-es években épült, a bővítéseket 1984-ben végezték el. A berendezés és az állapot régebbi képet mutat, de állapota lakható. Parketta 9 éve lett cserélve. Ez a lakrész felújításra, korszerűsítésre szorul, nyílászárók és villany vezetékek az 1970-es évek elején cserélve lettek. Ide tartozik két, egymásból nyíló szoba, konyha, fürdő, WC, spájz, tároló. Tökéletes lehetőség, akár irodának, vagy egy másik generáció részére. A házhoz épült egy 18nm-es aknás garázs és kinti tároló is. A ház alatt 30nm-es pince helyezkedik el, kitűnő tárolásra, vagy akár hobbi szoba kialakítására. Itt kapott helyet a gázkazán , ami a lakások fűtését biztosítja. A nagy udvar ideális gyerekek számára, családi eseményekhez. Az alsó szint 96 nm, a hozzáépített rész a felső szinttel együtt 119nm területű.
Víz, villany külön rendszeren van, csak a gáz közös, melyről a fűtés történik.
Az egész telek a házzal és a garázzsal együtt 499nm alapterületű. Parkolni az utcában és a ház előtt is ingyenesen lehet.